Kölcsönző


Kategória: Takarítógép-Mosó
Üzenek neki: elittakaritas.hu
06203177266
Budapest, Budapest
Weboldal meglátogatása
Kölcsönzői ajánlat részletei:
2x40 literes ipari kárpittisztító gép.

Bérelhető extrakciós gépeink nagy erejének köszönhetően, gyorsan és eredményesen érhet el friss, tiszta és egyben száraz felületeket, legyen szó matracról, kanapéról, babakocsiról, autóülésről vagy szőnyegről.

Átlátszó fején keresztül pontosan látni hogy mennyire koszos a felszívott szennyvíz. A nagy szívóteljesítménynek köszönhetően minimális a visszamaradó nedvesség.

Kérésre intenzív kárpittisztítószert is tudunk adni, megkímélve Önt a megfelelő vegyszer felkutatásának fáradalmaitól.
Tisztítószerünk biológiailag aktív, foszfátmentes szer. Kiváló tisztító hatású, mélyen a szövetszálak közé hatol. Habzásmentes. A magas szintű higiéniai követelménynek megfelel és 90%-ban biológiailag lebomlik!

Extrakciós és habos kefés takarítógépeink pedig fantasztikusan mélyen hatolnak be a szövet szálai közé, ezzel alaposan és mélyen tisztítva a kárpitozott felületeket.
2 motoros gépeink nagy szívóteljesítménnyel, egyszerű kezelhetőséggel és széleskörű felhasználási lehetőséggel rendelkeznek.
A tisztítás befejeztével a hatékony visszaszívásnak köszönhetően szinte teljesen száraz felületet kapunk, nem kell sok időt várnunk a kárpit kiszáradására.

https://www.elittakaritas.hu/karpittisztito-gep-berles
Áraink nettó árak.
Ezt a hirdetést 80 alkalommal nézték meg.