Kölcsönző


Kategória: Takarítógép-Mosó
Üzenek neki: elittakaritas.hu
06203177266
Budapest, Budapest
Weboldal meglátogatása
Kölcsönzői ajánlat részletei:
170bar / 10 liter, akár 120 C fokos vízhőfok, 35+80 kg.

Kínálatunkban az Oertzen magasnyomású mosók egy elnyűhetetlen típust jelentenek, igazi heavy duty, nagyon jó adottságokkal. Kis méretű, kompakt, fém vázas, könnyű súly - így könnyen szállítható. 2 féle típus érhető el kínálatunkban : 312 - nagyobb üzemi nyomással kisebb vízszállítással rendelezik - míg a 314-es típus kisebb üzemi nyomással de nagyobb vízszállítással. Mindegyik modell a 230 voltos áram hálózatban a lehető legnagyobb teljesítmény felvétellel rendelkezik.

A hideg vizes mosót ki tudjuk egészíteni átfolyós vízmelegítővel, mely meleg vizes mosóvá fejleszti a rendszert és 80-120 Celsius fokos forró víz előállítására lesz így képes. A meleg víz remekül oldja a zsíros olajos szennyeződéseket, de más anyagok eltávolításában is remek segítség hisz a meleg víz hatására sok minden felpuhul.

A magasnyomású mellé társított kiegészítők sokat lendítenek a magasnyomású mosók használatán. Ilyen például a turbó fej vagy szennymarófej, mely kb 50%-al felerősíti a gép tisztító erejét, vagy felület tisztítókat bérelhet a mosók mellé mellyel felgyorsul a munkavégzés és a koszos víz nem verődik fel a környező tárgyakra. A fúvóka a felülethez nagyon közel forog így erősebb tisztító hatást is ér el, mint egy normál tisztító fej.

https://www.elittakaritas.hu/magasnyomasu-moso-berles
Áraink nettó árak.
Ezt a hirdetést 143 alkalommal nézték meg.