Kölcsönző


Kategória: Takarítógép-Mosó
Üzenek neki: elittakaritas.hu
06203177266
Budapest, Budapest
Weboldal meglátogatása
Kölcsönzői ajánlat részletei:
250 bar nyomás, 25 literes vízszállítás, 12KW teljesítmény, 3x32A áram igény.

Az ipari áramos gépek a legegyszerűbben használható nagyteljesítményű magasnyomású mosók. Kínálatunkban 5,5KW-22KW közötti típusokat talál. Az egyszerűbb tisztítási feladatoktól kezdve használhatóak a különböző réteg eltávolításig (kátrány, festék, építőanyag ami a leggyakoribb) - mindezt tisztán a víz erejével.

Szennymaró fejet is tudunk biztosítani a gépek mellé amik felerősítik a mosók tisztító hatását, rásegítő pumpát is bérelhet a mosók mellé amivel akár 20 méter mélyről tudja a folyami vizet szívni megfelelő szűrő rendszeren keresztül. Népszerű kiegészítőnk a felület tisztító mely megakadályozza térkő tisztításnál koszos víz felfröccsenését így kulturáltan és a normál fúvókához képest jóval gyorsabban képes a felületeket tisztítani.

Az erősebb ipari áramos gépek képesek vizes homokszórásra is mely lekoptatja a kő vagy beton felület felszínét és visszaadja az eredeti jellegét. A vizes homokszórásnak a nagy előnye hogy nem porol és jóval halkabb mint a kompresszoros verziók és nincs szükség nagyméretű vontatható kompresszorra a megfelelő teljesítmény eléréséhez.

https://www.elittakaritas.hu/ipari-magasnyomasu-moso-kolcsonzes
Áraink nettó árak.
Ezt a hirdetést 84 alkalommal nézték meg.