Kölcsönző


Kategória: Takarítógép-Mosó
Üzenek neki: elittakaritas.hu
06203177266
Budapest, Budapest
Weboldal meglátogatása
Kölcsönzői ajánlat részletei:
250 bar üzemi nyomás, 13 literes vízszállítás, 7,5 KW-os motor, 3x16 A áramigény

Az ipari áramos gépek a legegyszerűbben használható nagyteljesítményű magasnyomású mosók. Kínálatunkban 5,5KW-22KW közötti típusokat talál. Az egyszerűbb tisztítási feladatoktól kezdve használhatóak a különböző réteg eltávolításig (kátrány, festék, építőanyag ami a leggyakoribb) - mindezt tisztán a víz erejével.

Szennymaró fejet is tudunk biztosítani a gépek mellé amik felerősítik a mosók tisztító hatását, rásegítő pumpát is bérelhet a mosók mellé amivel akár 20 méter mélyről tudja a folyami vizet szívni megfelelő szűrő rendszeren keresztül. Népszerű kiegészítőnk a felület tisztító mely megakadályozza térkő tisztításnál koszos víz felfröccsenését így kulturáltan és a normál fúvókához képest jóval gyorsabban képes a felületeket tisztítani.

Az erősebb ipari áramos gépek képesek vizes homokszórásra is mely lekoptatja a kő vagy beton felület felszínét és visszaadja az eredeti jellegét. A vizes homokszórásnak a nagy előnye hogy nem porol és jóval halkabb mint a kompresszoros verziók és nincs szükség nagyméretű vontatható kompresszorra a megfelelő teljesítmény eléréséhez.

https://www.elittakaritas.hu/ipari-magasnyomasu-moso-kolcsonzes

Áraink nettó árak.
Ezt a hirdetést 128 alkalommal nézték meg.