Kölcsönző


Kategória: Egyéb jármű-felszerelés
Üzenek neki: Rabóczki József
+36204603905
Budapest, Pest megye
Weboldal meglátogatása
Kölcsönzői ajánlat részletei:
Megkopott az évek során autója fénye? Szeretné visszaszerezni járműve eredeti pompáját? Ha magára ismer, akkor a kerámia bevonat nagy hasznára lehet! A kerámia bevonat egy hatékony védőréteg, ami segítségével autója ismét mély fényre és tükör effektusra tehet szert.
A kerámia bevonat komoly védelmet nyújt az UV-sugárzás, a bogármaradványok, a madárürülék, a gyanta és a só ellen. Applikálása után kevésbé tapadnak meg a szennyeződések az autón, így könnyedén takarítható lesz. Ráadásul a kerámia bevonat jelentősen növeli az autó értékét, ha eladásra kerül a sor.
Milyen feltételeknek kell teljesülnie a kerámia bevonat alkalmazásához?
Mindenekelőtt autója teljesen karcmentes kell, hogy legyen. Annak érdekében, hogy megkönnyítsük a dolgát, cégünk elvégzi az autó polírozást is! Alaposan megmossuk a járművet, hogy megszabaduljunk az összes szennyeződéstől. Fokozatos, több fázisú autó polírozással eltávolítjuk a karcokat és sérüléseket. Ha mindezzel elkészültünk, applikálásra kerül a kerámia bevonat.
Ahhoz, hogy használatra képes legyen az autója, nagyjából 3-4 napra van szükségünk. Ebben természetesen benne van a kerámia bevonat kikeményedésének az ideje is. Ha a pontos árra kíváncsi, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot és látogasson el hozzánk!
Milyen egyéb szolgáltatásokat biztosítunk a kerámia bevonat mellett?
• Autó polírozás
• Sealant védelem
• Ózonos autótisztítás
• Autó és motormosás
• Műszerfal és bőrápolás
• Alufelni polírozás és gumi ápolás
Ezt a hirdetést 121 alkalommal nézték meg.