Kölcsönző


Kategória: Kondigép-fitnesszgép
Üzenek neki: Tóth Zoltán / Virtness Centrum
06-30-99-22-555
Érd, Pest megye
Weboldal meglátogatása
Kölcsönzői ajánlat részletei:
Cégünknél nagy választékban találhatók hagyományos szobakerékpárok, háttámlás szobakerékpárok és speed bike -ok , melyeket magánszemélyeknek, cégeknek, rendezvényekre adunk bérbe. Kölcsönzési idő már 3 héttől , ameddig az ügyfélnek szüksége van rá.

A szobakerékpár kölcsönzés kitűnő választás, ha fogyni szeretnénk vagy egyszerűen csak egészségesebben élnénk. A fogyáshoz nem elég, ha kevesebb kalóriát viszünk szervezetünkbe, szükség van hozzá a mozgás mennyiségének növelésére is. A szobakerékpár számtalan előnnyel rendelkezik a többi sporteszközzel szemben!
A szobakerékpár nagy előnye, hogy nem terheli az ízületeket, ezért túlsúllyal rendelkezőknek is ajánlott.
Fogyasztó hatása mellett növeli a tüdőkapacitást, gyorsítja az anyagcserét és pozitív hatással van a keringésre is. Segít megelőzni a szív- és érrendszeri problémákat.Ha a szobakerékpár kölcsönzés lehetőségét kihasználva szeretnénk fogyni, akkor érdemes odafigyelni, hogy megfelelő intenzitással és kellő ideig csináljuk: ha picit sem terheljük a szervezetet, nem fogja a zsírtartalékokat elégetni. Tekintse meg kínálatunkat, és döntsön Ön is a szobakerékpár kölcsönzés mellett, ha fogyni szeretne!

Várjuk jelentkezését!


Részletekért tekintse meg honlapunkat !
Ezt a hirdetést 676 alkalommal nézték meg.