Kölcsönző


Kategória: Kisteherautó
Üzenek neki: Költöztetés - Áruszállítás
0670-269-1629
Budapest, Pest megye
Weboldal meglátogatása
Kölcsönzői ajánlat részletei:
Budapesti székhelyű vállalkozásunk rugalmasan áll rendelkezésére a " Teherautó Bérlés Budapesten " sofőrrel együtt szolgáltatással.
Minden igény kielégítő Ford kisteherautókat lehet bérbe venni sofőrrel együtt, melyek nagy felépítménnyel rendelkeznek: 4,80 x 2,30 x 2,30 as .
Cégünk ezeket a teherautókat megvételüktől kezdve Ford márkaszervizben tartatja karban ( M3 bevezető), így gond nélkül lehet velük dolgozni.
Belföldi és nemzetközi szállításokra, költöztetésre lettek felszerelve, Euró 4 motorral lettek üzembe állítva.
Mivel ezeket a teherautókat (LKW) Belföldi és Nemzetközi szállításokra is bérbe adjuk, éves Magyar és Osztrák pályamatricával vannak ellátva.
Rendelkeznek az Ausztriában kötelező Umwelt plakettel is.
Kimondottan csak evvel a környezetvédelmi matricával ellátott teherautók hajthatnak be a városokba és a természetvédelmi területeken lévő autópályákat.
A teherautók teljesen felszereltek, található rajtuk: szállítókocsi, szerszámkészlet a bútorok szereléséhez, akkus csavarozó, a bútorok védelmére paplanok és plédek, gurtni, spanifer, heveder, stretch fólia, GPS.
Gyakorlott, belföldi és nemzetközi szállításokban jártas sofőrt biztosítunk a "Teherautó Bérlés Budapesten" szolgáltatásunkban.
Ha kérdés merülne fel a " Teherautó Bérlés Budapesten " szolgáltatásunkkal vagy az árakkal kapcsolatban, nincs más dolga, mint felvenni a kapcsolatot együttműködő ügyfélszolgálatunkkal, a koltoztetesaruszallitas.info@gmail.com e-mail címen, vagy tárcsázza a +36702691629 - et
Ezt a hirdetést 138 alkalommal nézték meg.